ANDA SUKA Post/LAGU Ini? Kongsi dengan rakan...pilih icon di bawah:)






Lirik Lagu Hello – Hunny Madu ft Aman RA


Lirik Lagu Hello – Hunny Madu ft Aman RA

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Uhh bila terdengar alarm ku berbunyi
Aku lantas bangun dan terfikir mu
Uhh sampai ke malam
Dalam kesibukan aku
Aku tetap kan menunggu mu

Aku tak kan rela aaa
Walau beribu batu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Bae you tak habis habis kenapa
Asyik tanya ngan sapa asyik tanya kat mana
Macam tak tahu kerja i kesini kesana
Tak kuasa nak layan you punya mengada

Ok i tahu sebelum kita couple
Dulu dulu i ada banyak gila scandal
Tapi semuanya benda pun dah setel
Actually i sendiri pun tak nak trouble

Anyways cubalah you rilek sikit
Asyik jelous memanjang mana tak hati sakit
Baby manja intan payung hati ku
Terima kasih menceriakan hari ku

Mana i wanna go tolong understand
Hampir telupa bie kejap lagi ada job
You i dah kena letak telephone
Apa dia keluar malam nanti ok cun

Walau beribu batuu
Hello pick up you phone like OMG

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

tags: Lirik Lagu Hello – Hunny Madu ft Aman RA, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POS TERBARU SEKARANG!