Lagu Patriotik Terbaru Dan Popular

Lagu Patriotik Terbaru Dan Popular Yang Membangkitkan SemangatMengikut tafsiran kamus dewan edisi ke 4, maksud Patriotik ialah bersifat (berperasaan, bersemangat) sebagai patriot. Selain itu ia juga merujuk kepada kecintaan mendalam kepada negara. Semangat patriotisme yang tinggi dikatakan wujud dalam diri seseorang warganegara pabila dia sanggup berjuang dan menggadai nyawa demi mempertahankan kedaulatan negaranya. Selain itu seseorang boleh juga menunjukkan sikap patriotik dengan menabur bakti kepada rakyat dan negara dalam bentuk wang, harta benda dan amalan murni.

Sebenarnya semangat sayangkan negara amat menebal dikalangan rakyat Malaysia semasa era awal kemerdekaan negara. Namun sayangnya kini akibat pengaruh modenisasi dan globalisasi rasa kecintaan itu semakin menghakis.

Oleh itu memang wajar semua pihak menggalakkan generasi kini menghargai negara bertuah ini dengan mencipta dan memainkan lebih banyak lagu-lagu patriotik bukan sahaja hanya semasa bulan kemerdekaan dan acara sukan. Berikut lagu-lagu patriotik yang kami senaraikan untuk anda nikmati:Lagu Patriotik  Terbaru &Popular:


Lirik + Video Lagu Patriotik Negeri/Negara:Lirik Lagu Patriotik Warisan:

Lagu Patriotik & Lagu Hari Merdeka  :tags: lagu patriotik, lagu lagu patriotik, lagu patriotik popular, lagu patriotik lama, lagu patriotik baru, lagu patriotik 2019, Lirik Lagu Malaysia, Lagu Malaysia, Lagu Malaysia Terbaik, OST Drama, Lirik Lagu Terbaru 2019, Download Lagu Malaysia, Lagu Terbaru Malaysia 2019, Lagu Raya, Lagu Raya 2019, Lagu Patriotik, Lagu Inggeris, Lagu OST, Lagu Terbaru Malaysia, Lagu Siti Nurhaliza, Lagu Faizal Tahir, Lagu Wany Hasrita, OST Sara Sajeeda, OST Cindai, OST Setelah Ku Dimiliki, OST Lelakimu yang dulu, OST Cindai, Lirik Siti Nurhaliza, OST Boboiboy, OST Lelakimu Yang Dulu, OST Cemburu Seorang Perempuan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..

Blog Archive