OST Boboiboy The Movie (2016)

Lagu Tema OST Boboiboy The Movie (2016)Nota: BoBoiBoy The Movie merupakan filem animasi Malaysia yang dijangka akan keluar pada 3 Mac 2016 di Malaysia dan 13 April 2016 di Indonesia. [1] Ia merupakan filem pertama Animonsta Studios dan BoBoiBoy. Khabar terbaru Filem animasi buatan anak Malaysia ini dah catat RM 2 juta dalam masa 3 hari! Memang hebat... Apakah ini akan catat rekod sebagai Filem Terlaris? Sama-sama kita nantikan.
Sinopsis Boboiboy The Movie

 
Dalam Filem ini, BoBoiBoy menempuh satu cabaran yang mengujakan. Filem ini membawa BoBoiBoy dan kawan-kawannya ke suatu pengembaraan ke pulau yang penuh misteri yang menempatkan Sfera Kuasa kuno yang lebih tua dari Ochobot dan memiliki pelbagai kuasa.

BoBoiBoy juga akan berjumpa musuh terkuat beliau, seorang alien pemburu harta yang cuba mengeksploitasi kuasa dari Sfera Kuasa ini untuk kemahuan beliau yang tamak. Sekarang, ia merupakan perlumbaan antara BoBoiBoy dan alien-alien tersebut untuk mencapai Sfera Kuasa tersebut dan membuka kuasa baru. Alami tempat baru yang eksotik, penjahat yang belum pernah dilihat dan kuasa baru dari BoBoiBoy. -Wikipedia.

Berikut Senarai OST Boboiboy The Movie :

tags: OST Boboiboy The Movie (2016), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost cinta pemuda kimchi, ost cinta si wedding planner, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost isteri vs tunang, ost tundukkan playboy itu, ost menongkah kasih, drama baru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..

Blog Archive