Sinopsis Tundukkan Playboy Itu

Sinopsis Drama Tundukkan Playboy Itu (Akasia TV3)
Sinopsis Drama Tundukkan Playboy Itu


Drama Tundukkan Playboy Itu mengisahkan tentang seorang jejaka bernama Harraz Naufal yang digilai ramai wanita. Terutama wanita yang cantik dan seksi.
Kehadiran Nurin Areesa  ke syarikat milik Harraz Naufal untuk temuduga jawatan arkitek menjadi titik perubahan dalam hidup pemuda angkuh ini.

Setelah dia meletakkan syarat agar Nurin Areesa perlu membuka tudung membuatkan gadis itu pasrah yang jawatan arkitek yang diimpikan itu bukan untuknya.

Namun selepas itu Harraz pula mula gila bayang pada seorang model wanita misteri yang bertudung. Rupa-rupanya model tersebut sebenarnya adalah Nurin.

Sementara itu ibu Harraz meminta Nurin agar mengajar anaknya seorang playboy yang pantang nampak perempuan cantik.

Mampukan Nurin melakukannya. Adakah Harraz akan jatuh cinta kepada wanita misteri itu setelah tahu dia adalah Nurin, gadis bertudung yang pernah ditolaknya?

Mahu tahu kesudahannya nanti? Jangan lupa tonton siaran drama ini di slot Akasia TV3 setiap hari Isnin sehingga Khamis jam 7 malam. Jangan lupa juga bookmark dan like blog Lagulagumalaysia.blogspot.com untuk info terkini. Semoga terhibur:)

Pilihan Berkaitan "Tundukkan Playboy Itu":


Pilihan Sinopsis Drama Menarik :


 

Pilihan Ekstra: 

tags: Sinopsis Tundukkan Playboy Itu, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost cinta pemuda kimchi, ost cinta si wedding planner, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost isteri vs tunang, ost tundukkan playboy itu, ost menongkah kasih, drama baru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..

Blog Archive