Lirik Lagu Biarkan-Hullera

Lirik Lagu Biarkan-Hullera



Dulu dorang pandang rendah, SAY
Budak nakal takkan berjaya, SAY
Aku buat jadi kerjaya, SAY
Buat korang naik gila, WEY
I keep it real with my homie
JB-BJ sampai mati
We wake and bake hari-hari
Takde duit makan maggi
Adalaksa ada kari
Hari lu lain hari
Hari gua hari-hari Ay
They keep on membenci
But I’m here getting money
Lepas satu masalah lepastu satu lagi
Sampai bila weh nak hidup susah macam gini?
Dari pagi sampai malam gua kerja ot
Tapi kenapa masih tak kaya-kaya lagi?
Kusyuk tulis lagu sampai terbit Matahari
Sampai lupa nak breakfast sarapan pagi
Cita-cita nak jadi rapper sekadar mimpi
Harapan untuk buat ni jadi punca rezeki

Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata

Kita mula dari bawah tapi sekarang dekat atas
Biar orang buat kita ada hari Tuhan balas
Sampai bila takkan berjaya kalau asyik-asyik malas
Jadi manusia berguna walau perangai macam agas
Bagi perhatian bila diberi pesanan
Doa ibu aku buat jadi bekalan
Bila dah senang nanti jangan lupa kawan-kawan
Bantulah mereka yang sedih dan dalam kesusahan

This life is more than just money and fame
I do this for my squad and for my fam
I swear to God, man this is not a game
Just watch me do it I’ll be a star one day

Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata

Oh jangan sesekali kau jatuh dan terus berserah
Percaya pada takdir dan usaha yang dikerah
Walaupun masih ada yang menghina dan mengata
Tak usah takut untuk lawan demi perkara benar
Persepsi kita berubah ubah dan tak mungkin sama
Tapi tak usah lah berbalah kerna perbezaanya
Aku masih aku walau jauh mana pun berada
Kirimkan lagu ini tuk mereka bila ku tiada

Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata
Biarkan mereka berkata
Pekakkan telinga pejamkan mata

tags:Lirik Lagu Biarkan-Hullera, Lagu Terbaru 2019, Download Lagu terbaru, Lagu Terbaru Melayu 2019, Lagu Terbaru Inggeris 2019, OST Drama Terbaru, Lagu Tema Terbaru, Lagu Terbaru Malaysia, Lagu terbaru Singapura, OST 30 Pesanan Suara, OST Aku Yang Kau Tinggalkan, OST Pia, OST Imaan, OST Curi curi cinta, ost diari ramadan rafique reunion, ost mimpi sabrina, ost dia yang ku cinta, ost bukan cinta aku, ost anugerah cinta aisyah, ost calon menantu tuan rumah, lirik lagu i don't care justin bieber, lagu me taylor swift, ost anugerah cinta aisyah, lagu raya baru, lagu raya siti nurhaliza, link streamer, new look, download lagu, artis, cinta, download, new movies, film, movie showtimes, fixed rate, equity loan, credit monitoring, credit account
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..

Blog Archive