Lirik Lagu Haa Tepuk- MeerFly ft MK & Kidd Santhe + VIDEO

Lirik Lagu Haa Tepuk- MeerFly ft MK & Kidd Santhe + Tonton VIDEO



aku ada bran aku tara run
aku ada loud bang macam ada gun
aku ada rival aku ada enemy
dia nak beef aku bagi sekali bun
aku ada heat dia nak lagi
korang nak skrtt skrtt? aku ada key
ya ku local kepala oversea
pukulan aku gila macam aku bruce lee

kalau barang aku boek aku mantul
aku ada flight tank sentiasa full
aku ada kick gila gila memang goal
acara ku lain bukan internet troll
okay dengar!!
aku tak dah plug tapi lagu penuh elektrik
taknak deal sama lu, lu penuh dengan dirty trick
brother semua gila dope gila macam bawa brick
semua sihat belaka tapi dalam lagu semua sick

*korus
halamak!
punya lah susah susah sampai sini
halamak!
boleh plak dia main benci benci
halamak!
cakap lah apa kau nak ku tak henti
halamak!
sorry bhai hari ni ku menang lagi

haa tepok×6

cuba halang,
aku langgar,
tara masalah

kidd santhe

aku ada awek sibu sarawak ugh
cuba try tackle i apa nama
muka macam masuk tv pernah nampak
kidd santhe anak laki sarukhan haa
dulu korang kata aku tak bakat, huh?
sekarang cuba claim macam mak angkat, huh?
ayo kidd mana studio dekat, huh?
ku malas angkat, ah!

budak india bawa kereta mewah bukan valet
budak india bawak kereta mewah, bukan bukan valet
budak india bawak kereta mewah bukan bawak teksi
bukan duit bapak kau ini semua duit gue
ku buat saja kau buat sajat
santhe sudah belikan rumah untuk mak bapak
bawak awek makan apa ja
pakwah dia takleh chill
boleh chudiya makan dalam belanja bill

*korus
halamak!
punya lah susah susah sampai sini
halamak!
boleh plak dia main benci benci
halamak!
cakap lah apa kau nak ku tak henti
halamak!
sorry bhai hari ni ku menang lagi

mk k-clique

aku ada geng profesional
running with my clique haa international
terlalu banyak yes yaa jarang dapat no
terlalu banyak show yaa jarang tak penuh
so making move we make it move
tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras
awek awek korang terpikat macam ku pakai susuk

tercucuk, dah masuk, tak undur dah masyuk
tengok bawa dia duduk tak kisah dia angguk
halamak lupa nama halamak siapa dah?
gua cut tak kisah lu nak what oh pakwe dia
banyak mulut nak benci cakap lah apa ku tak henti
susah susah sampai sini nak langgar ku tak lari
sorry bro hari ni kami menang lagi

*korus
halamak!
punya lah susah susah sampai sini
halamak!
boleh plak dia main benci benci
halamak!
cakap lah apa kau nak ku tak henti
halamak!
sorry bhai hari ni ku menang lagi

haa tepok×6

cuba halang,
aku langgar,
tara masalah

haa tepok×6

cuba halang,
aku langgar,
tara masalah

Senarai Lagu Terbaru 2019 + VIDEO:

Lirik Lagu Labbaikallah-Inteam (baru!)
Lirik Lagu Dan Cintaku-Fatin Husna 
(baru!)
Lirik Lagu Kasihku Selamanya-Siti Nurhaliza 
(baru!)
Lirik Lagu Kau Pergi-Mon 
(baru!)
Lirik Lagu Resolusi-Hyper Act 
(baru!)
Lirik Lagu Peluru-Priscilla Abby 
(baru!)
Lirik Lagu Love Me-Harris Baba 
(baru!)
Lirik Lagu Sakit Pinggang-Gamma1 
(baru!)
Lirik Lagu Selamanya-Usop 
(baru!)
Lirik Lagu Sebentar -Dayang Nurfaizah 
(baru!)
Lirik Lagu Drama Episod-Hairul Iqmal 
(baru!)
tags:Lirik Lagu Haa Tepuk- MeerFly ft MK & Kidd Santhe, Lagu Terbaru 2019, Download Lagu terbaru, Lagu Terbaru Melayu 2019, Lagu Terbaru Inggeris 2019, OST Drama Terbaru, Lagu Tema Terbaru, Lagu Terbaru Malaysia, Lagu terbaru Singapura, OST 30 Pesanan Suara, OST Aku Yang Kau Tinggalkan, OST adam chempaka, OST Imaan, OST Curi curi cinta, ost setelah terlafaznya akad, ost mimpi sabrina, ost dia yang ku cinta, ost bukan cinta aku, lirik lagu i don't care justin bieber, lagu me taylor swift, ost cetera hati diya, ost utusan cinta buat adam, lagu raya baru, lagu raya siti nurhaliza, link streamer, new look, download lagu, artis, cinta, download, new movies, film, movie showtimes, fixed rate, equity loan, credit monitoring, credit account
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..