Lirik Lagu Hutang - Floor 88

Lirik Lagu Hutang - Floor 88


Kau nak cepat kaya
Macam jual unta
Tapi kau sendiri
Malas nak usaha
Cerita sana sini
Gebang kau merata-rata

Pantang depan mata
Ada saja cerita
Tipu belit kawan
Dah macam ular sawa
Bila dah tahu kau lari berbatu
Macam kau nampak hantu

Cerita zaman dulu
Pak kaduk gadai tanah
Dia laga ayam bukan kepunyaannya
Cerita zaman sekarang
Kau yang guna duit orang
Pabila pecah tembelang
Lari lintang pukang
Kau tak mampu bayar sekupang-pang
(Alakazam)

Pok amai-amai belalang kupu-kupu
Bayar duit aku yang semua kau sapu
Kambing biri-biri ala sudah datang dari Jawa
Mana kau nak lari bawa duit tu ke mana

Buai laju-laju buai sampailah pokok sena
Duit tu beribu semua entah ke mana
Memanggil Fasola tikam di tapak kakinya
Dah memang kau salah ku taboh kau pon tak apa
Rampo ngiseng semar tilem

Solo solo
Solo solo
Solo solo

La la la la la la la la
La la la la la la la la

Cerita zaman dulu
Pak kaduk gadai tanah
Dia laga ayam bukan kepunyaannya
Cerita zaman sekarang
Kau yang guna duit orang
Pabila pecah tembelang
Lari lintang pukang
Kau tak mampu bayar sekupang-pang
(Ram-pang-pang)

Pok amai-amai belalang kupu-kupu
Bayar duit aku yang semua kau sapu
Kambing biri-biri ala sudah datang dari Jawa
Mana kau nak lari bawa duit tu ke mana

Buai laju-laju buai sampai pokok sena
Bayar hutang itu takut nanti kau merana
Memanggil Fasola tikam di tapak kakinya
Dah memang kau salah ku taboh kau pon tak apa
Rampo ngiseng semar tilem

Rampo ngiseng semar tilem

tags:Lirik Lagu Hutang - Floor 88, Lagu Terbaru 2019, Download Lagu terbaru, Lagu Terbaru Melayu 2019, Lagu Terbaru Inggeris 2019, OST Drama Terbaru, Lagu Tema Terbaru, Lagu Terbaru Malaysia, Lagu terbaru Singapura, OST 30 Pesanan Suara, OST Aku Yang Kau Tinggalkan, OST adam chempaka, OST Imaan, OST Curi curi cinta, ost setelah terlafaznya akad, ost mimpi sabrina, ost sweet dreams mira filzah, ost kerana dia manusia biasa,ost kau yang pertama, lirik lagu i don't care justin bieber, lagu me taylor swift, , ost kau yang pertama, lagu raya baru, lagu raya siti nurhaliza, link streamer, new look, download lagu, artis, cinta, download, new movies, film, movie showtimes, fixed rate, equity loan, credit monitoring, credit account
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..

Blog Archive