Aishah Terkilan Berlian Dato Vida Tak Bernilai

Hadiah  Rantai Berlian Dato' Vida Bukan Berlian Tulen.


Terkilan dek kerana terasa seolah ditipu juara Gegar Vaganza musim keempat (GV4) Aishah berharap penaja program hiburan bersikap jujur mengenai hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

Berikut luahan Aishah, 53, berkenaan hadiah rantai berlian bernilai RM80,000 daripada Datuk Seri Vida yang didakwa tidak bernilai.

"Mulanya saya pergi kedai barangan kemas untuk ubah suai rantai tersebut kerana ia terlalu besar untuk dipakai setiap hari, tapi mengejutkan apabila pemeriksaan mendapati ia bukan asli.

Baca Lanjut: Hadiah Barang Kemas Dato' Vida Palsu?"Dua kali 'tauke' kedai itu check, ingatkan mesin berlian itu rosak tapi apabila letak cincin (berlian asli) berbunyi pula, saya terkilan dan tertanya adakah kerana ini hadiah tambahan bermakna penaja tak boleh memberi jaminan ia tulen.

"Kalau penaja kata hadiah itu plastik atau kayu sekalipun saya terima, tapi jangan tipu," katanya menerusi di laman Instagramnya .


tags:lagu terbaru 2018, lagu baru, download lagu, free mp3, lirik lagu, lagu lagu baru, lagu inggeris, lagu melayu, carta lagu terbaru, english lyrics, internet business sales, register free domains
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..

Blog Archive