Lirik Lagu Nak Ke Tak Nak - Zizi Kirana + Video

Lirik Lagu Nak Ke Tak Nak - Zizi Kirana + Video





[Chorus]
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (ninggal)
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (du-du-du)
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (ninggal)
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (du-du-du)

[Verse 1]
Kepala otak semak
Fikir kerja banyak
Naik motor Demak
Pergi lepak mamak (mamak)
Dia Whatsapp "on the way"
Tapi tengah main game
Tolong order aku teh
Nanti ku bayar balik
Aku cakap boleh (boleh)
Aku cakap OK (OK)
Terus panggil anne (anne)
Nak teh tarik, onne (onne)
Dia toleh tanya nak satu saja ka dey? (makan?)
Aku cakap nanti (nanti)
Tunggu kawan mari
Nanti order lagi
Tengok wrestling Booker T
Budak habis futsal, badan bau keti (ucuk!)
Dah boleh ke tepi
Tolong balik rumah dan pergi mandi
Kiri tengah layan BeeTalk
Yang kanan tengah table talk
Jumpa artis yang diva
Dia tengah hisap shisha

[Chorus]
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (ninggal)
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (du-du-du)
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (ninggal)
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (du-du-du)

[Verse 2]
Dia marah
Team dia kalah
Gelas pecah
Hati patah
Dia tak cakap banyak
Tadi dia cakap lagak
Macam pakar bola sepak
Muka nak mintak sepak (woo!)
Minum, minum
Dah 13 gelas aku minum
Minum, minum
Dari tadi tak nampak batang hidung
Minum, minum
Dah 13 gelas ais kosong
Bigo, Bigo
Kau main kacang dekat Bigo!
Awek baru balik clubbing datang dengan darling yang muka ketat
Pakai high heels tinggi-tinggi, kau seriuslah tak penat-penat? (nak ke tak nak)
Cerita berjuta-juta, projek mega kerja tukar-tukar (hekeleh)
Cerita berjuta-juta, air tak reti nak bayar pula (sembang)

[Chorus]
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (ninggal)
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (du-du-du)
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Nak ke tak nak, lepak mamak
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (ninggal)
Kalau tak nak, selamat tinggal (tinggal)
Kalau tak nak, pergi meninggal (du-du-du)

[Outro]
Nak ke tak nak
Nak ke tak nak
Nak ke tak nak
Lepak mamak
Nak ke tak nak
Nak ke tak nak
Nak ke tak nak
Lepak mamak
Kalau tak nak, selamat tinggal
Kalau tak nak, pergi meninggal
Kalau tak nak, selamat tinggal
Kalau tak nak, pergi meninggal


Pilihan Berkaitan:

Video Lagu Nak Ke Tak Nak -Zizi Kirana
Lirik Lagu Nak Ke Tak Nak - Zizi Kirana + Video
Video Lagu Bismillah -Ikhwan Fatanna
Lirik Lagu Bismillah – Ikhwan Fatanna + Video
Video Lagu Kejar - Hafiz Suip
Lirik Lagu Kejar – Hafiz Suip + Video
Video Lagu Tersiksa -Putera Band
Lirik Lagu Tersiksa – Putera Band + VIDEO
Video Lagu Lagi Syantik - Siti Badriah
Lirik Lagu Lagi Syantik – Siti Badriah + VIDEO
Video Lagu Bunga -Altimet
Lirik Lagu Bunga – Altimet + VIDEO
Video Lagu Basmallah - Waris
Lirik Lagu Basmallah -Waris + VIDEO
Lirik Lagu Haruman Terindah -Lokman Naufal
Lirik Lagu Mustafa -Yung Raja
Lirik Lagu Sejarah -Bil Musa
Lirik Lagu Apa Salahku-Yazid Izaham
Lirik Lagu Lupa-Along Zaimi
Lirik Lagu Police Entry -Elizabeth Tan
Lirik Lagu Over My Skin -Tiffany Young lyrics
Lirik Lagu Mencintaimu 99% -Dea & Alvin Chong
Lirik Lagu Kemaruk Cinta-Beep
Lirik Lagu Sampai Ke Hari Tua - Aizat Amdan 
Lirik Lagu Misha Omar - Sampai Bila (OST Jangan Benci Cintaku)...

Senarai Lagu Lagu Terbaru Melayu 2018:

tags:Lirik Lagu Nak Ke Tak Nak - Zizi Kirana + Video,  lagu terbaru 2018, lagu baru, download lagu, free mp3, lirik lagu, lagu lagu baru, lagu inggeris, lagu melayu, carta lagu terbaru, english lyrics, internet business sales, register free domains

ANDA SUKA Post/LAGU Ini? Kongsi dengan rakan :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagu Terbaru Terus Ke Email Anda:)

Internet business sales

Donate Car To Charity CALIFORNIA, Online Classes, PHD In Counseling Education, Webex Costs, Register Free Domains,Best social media platforms, Social Media Tools

Cari Apa Saja..